torsdag 7. april 2011

5 mnd




Som tia går ... Frøkna er straks 5 mnd! Føles som om det var i går vi venta i spenning på Ullevål. Skulle de klare å stoppe riene, eller skulle vi få møte det lille gullet vårt litt tidligere enn planlagt. Men Hellegull hadde bestemt seg hu, trettitre uker i magen var nok! For det er en bestemt frøken vi har fått oss, ingen tvil om det.

En temperamentsfull liten skøyer viser du deg å være, som har gjort hverdagen vår helt annerledes, men så mye mye bedre enn vi noen gang kunne ha forestilt oss

3 kommentarer:

  1. Kjempeflotte bilder! Og kjempeflotte ord! Helle beriker dagene til oss alle:)) Hun kunne ikke fått det bedre,og dere kunne ikke fått ei finere jente:))
    Mange klemmer fra mormor og morfar;)

    SvarSlett
  2. Du skriver så fint Marte at bestemor snufser;))En fin blanding med temperament, masse skøyerstreker og verdens fineste smil har lille Helle!;))Gratulere med 5 mnd til Helle og mamma og pappa!;))

    SvarSlett
  3. vi er inne og sjekker bloggen hver dag i håp om nye bilder av gullet...blir ikke lei av å beundre en slik søt og vakker skapning!! Det må til en Oslotur snart....
    Klem tante og Ingrid

    SvarSlett