søndag 11. mars 2012

God Søndag !

Klokka 06.20 våkna Helle idag, veldig klar for nok en dag med gå-trening. Skikkelig flink har a blitt, rusler over stuegulvet lett som bare det. Og nå venter en "treningsøkt" ute i sola. Det frister med søndagsboller i marka ..

4 kommentarer:

  1. Superflinke Helle;)))
    Litt tidlig på en søndag,Helle! Men så får du mye ut av denne fine dagen;) God tur til dere!! Nyte finværet!! Stor klem fra mormor;)

    SvarSlett
  2. 06.24 våkna farmor så der er vi like;)) må jo tidlig opp skal en få trent på denne gåingen!;)) kjempeflink du er blitt og på bildet her likna du masse på pappa din og!;)) stor klem fra farmor!

    SvarSlett
  3. ....og tante synes du var kliss lik mora di - så forskjellig kan vi se! Men Helle er Helle, og det er det viktigste. Håper dere hadde en fin tur. Tante danset i går, det er trening det også. Men da har hun vært litt pudding i dag. Og i Hemsedal og Ådal har det blåst - med storm i kastene. kosemoseklemmer fra tante

    SvarSlett
  4. Kjempe flinke Helle!! Gleder meg til å se seg gå og gå sammen med deg når du kommer på besøk til oss :-) Klem fra Tane Camilla

    SvarSlett